Ajankohtaista

Tervetuloa mukaan tapahtumiimme ja toimintaamme vuonna 2020

 

Tuleva vuosi 2020 pitää sisällään monenlaisia ja mielenkiintoisia tapahtumia jäsenillemme ja jäsenperheillemme.

Vuoden 2020 tapahtumat ja toiminta kuukausittain

  • päivitämme vuoden 2020 tapahtumat sivulle joulun jälkeen.
  • ohessa on maamiesseuran vuoden 2020 toimintasuunnitelma lyhyessä muodossa. Toimintasuunnitelma 2020 hyväksyttiin maamiesseuran 21.11.2019 pidetyssä sääntömääräisessä syyskokouksessa.
  • Maamiesseuran toimintasuunnitelma vuodelle 2020

 

Nähdään tulevissa tapahtumissamme !

Edellisvuosien tapaan korostamme edelleen toiminnassamme asioita, jotka lisäävät yhteisöllisyyttä jäsentemme välillä sekä antavat virkistystä niin arjen askareihin kuin myös ammatillista tukea. Korostamme toiminnassamme yhteistyötä muiden kuntamme alueella toimivien yhdistysten kanssa. Näin toimien voimme yhdessä tarjota laajemmalle väelle mukavia tapahtumia kuin myös yhteisin voimin paremmin ne laadukkaasti toteuttaa.

Maa- ja kotitalousnaisten  ” Maistuva maaseutu” teema jatkuu myös edelleen vuonna 2020. Teemalla halutaan tuoda esille suomalaisia ruoantuottajia, jatkojalostajia, ruoantekijöitä ja ruokaan liittyviä yrityksiä sekä kannustaa ihmisiä käyttämään suomalaisten tuottajien ja yritysten palveluja.  Alkaneena vuonna teemme myös ” maaseuturetken”, johon toivomme paljon lähtijöitä mukaan. Tämä retki tehdään pääasiassa some-maailmassa eli kyytiin on helppo hypätä. Vuoden mittaan kerromme monipuolisesti maaseudustamme ja työstämme siellä. Ollaan yhdessä rohkeesti ylpeitä. Kerrotaan, kuvataan ja jaetaan, mitä kaikkea ylpeyden aihetta meidän maaseudultamme ja maakunnastamme ja omasta Taipalsaaren kunnastamme löytyy.

Kevätkääryleen teko menossa 13.10.2018

Meidän jäseniksi ovat tervetulleita kaikkia alueellamme asuvat asukaat kuin myös kauempana olevat. Myös Taipalsaarella kesäisin viihtyvät ” kesätaipalsaarelaiset” ovat lämpimästi tervetulleita jäseniksemme ja seurojemme toimintaan.

Ohessa on vuoden 2019 toimintasuunnitelmat, joista ilmenee koko vuoden 2019 osalla tiivistetysti, mitä kaikkea on tarjolla maamiesseuran ja maaseutunaisten toiminnassamme. Kannatta poimia jo tässä vaiheessa sieltä mielenkiintoisimmat tapahtumat ja varata niille aika omasta kalenterista. . Ohessa olevien linkkien kautta voit avata toimintasuunnitelmamme 2019, joista voit jo tutustus alkaneen vuoden toimintaamme.

Tiedotamme jäsenillemme vuoden varrella seurojemme ajankohtaisista asioista ja tapahtumista jäsenkirjeiden kautta , sähköpostilla, tekstiviestein,  www-sivujemme ja Facebook kautta sekä tarvittaessa ilmoituksin paikallisissa lehdissä ja ilmoitustauluilla.

Jäsenkirjeissämme ajankohtaista tietoa vuodelle 2019

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan tapahtumiimme !

***********

Tammikuussa pidetiin maamiesseuran johtokunnan ja maaseutunaisten hallituksen vuoden 2019 ensimmäiset kokoukset .  Näiden kokousten myötä käynnistettiin vuosi monine tapahtumineen.  Arvostamme jäsenten  antamaa palautetta toiminnan kehittämiseksi vuoden varella. 

Taipalsaaren maaseutunaiset ry:n ensimmäinen hallituksen kokous oli 3.1.2019 ja maamiesseuralla ensimmäinen johtokunnan kokous pidettiin 24.1.2019. Kokouksissa käsiteltävinä asioina oli vuoden 2019 alun toimenpiteiden ja tapahtumien tarkempi suunnittelu sekä maamiesseuran osalla vuoden 2018 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen valmistelu kevätkokoukselle.  

Johtokunta 2019 - Taipalsaaren mms 24.1.2019 kokous

Kuvassa maamiesseuran johtokunta koolla vuoden ensimmäisessä kokouksessaan. Puheenjohtajana jatkaa Asko Saikko ja varapj. Marko Suutari. Sihteeriksi johtokunta on kutsunut Raili Leinon. Johtokunnan jäsenet vasemmalta oikealle, Sari Kantonen, Marko Suutari, Jarmo Kallio, Arto Kiljunen, Veikko Saira, Teija Arponen-Latto, Raili Leino (sihteeri), Asko Saikko (puheenjohtaja). Kuvasta puuttuvat johtokunnan jäsenet, Markku Hulkkonen, Simo Vitikainen.

 

Nähdään tulevissa tapahtumissamme !

**************

Huom !

Vuoden 2020 tapahtumat ja toiminta kuukausittain

  • päivitämme vuoden 2020 tapahtumat sivulle joulun jälkeen.
  • ohessa on maamiesseuran vuoden 2020 toimintasuunnitelma lyhyessä muodossa. Toimintasuunnitelma 2020 hyväksyttiin maamiesseuran 21.11.2019 pidetyssä sääntömääräisessä syyskokouksessa.
  • Maamiesseuran toimintasuunnitelma vuodelle 2020