ELOKUU

ELOKUU

ELOKUU

No Comments

Taipalsaaren maaseutuseurojen yhteinen ” Viihdytään yhdessä SA IN tapahtuma” kokosi runsaan joukkueellisen innokkaita lauantaina 6.8.2016 klo 13.00-16.00 mukavaan yhdessä oloon ja kisailuihin puolustusvoimain Taipalsaaren harjoitusalueen majoitus- ja huoltoalueelle (Rantatie 156, Taipalsaari)

WP_20160714_13_12_20_ProTaipalsaaren maamiesseura, maaseutunaiset, tuottajayhdistys ja kotiseutuyhdistys järjestivät yhteisen koko perheen ” Viihdytään yhdessä SA INT” tapahtumailtapäivän armeijan harjoitusalueella Taipalsaarella. Tapahtumassa oli isäntänä mukana oli maasotakoulu majuri Seppo Naapila.Seppo Naapila

Tapahtuman ohjelma koostui mukavasta yhdessäolosta SA INT hengessä sisältäen erilaisia kisailuja, mukavaa yhdessä oloa, liikuntaa, toimintaesittelyjä sekä ohjelmaa myös lapsille.  Maasotakoulun puolelta tapahtumaan osallistuu majuri Seppo Naapila, joka toi tilaisuuteen maasotakoulun terveiset sekä kertoo harjoitus- ja ampuma-alueen ajankohtaisista asioista. Myös maasotakoulun kalustoesittely oli osana ohjelmaa.

 

IlmakivääriammuntaaSA Int käyntiinKilpailutulosten julkaisu

 

Tapahtuman alussa on ” sotilaskotikahvit” ja tapahtuman aikana oli myös mahdollisuus saada pientä purtavaa grillistä ja nuotiolta.

Tapahtuma oli ilmainen osallistujille

Tapahtumassa kokeiltiin käden tarkkuutta mm. ilma-aseammunnassa, freesbeessä, tikan- ja kraanatin heitossa. Visaisia tehtäviä puolestaan ratkottiin majuri Seppo Naapilan laatimalla SA INT tehtäradalla sekä myös maaseutuseurojen tehtävärasteilla.  Osallistujat osallistuivat innolla eri kisailuihin. Merkille pantavaa oli, että naisten taidot oli korkealla tasolla. Kun palkintojen jaon aika koitti, enemmistö runsaista palkinnoista pokkasivat naisosallistujat.  Iso kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille sekä myös tapahtumaa tukeneille yhteistyötahoille ja palkintojen lahjoittajille.