Tulevaa toimintaa lähikuukausina 2022

Tervetuloa mukaan tapahtumiimme ja toimintaamme vuonna 2022.

Ohessa on vuoden maamiesseuran vuoden 2022 päivitetty toimintasuunnitelma, jossa kerrotaan enemmän alkaneelle vuodelle suunnitelluista tapahtumista ja toiminnastamme. Koronapandemian edelleen jatkuminen alkuvuodesta 2022 toi vielä haasteita ja epävarmuustekijöitä tapahtumien toteuttamiselle, mutta keväästä alkaen vuoden 2022 toimintasuunnitelmaa on voitu toteuttaa suunnitelman mukaisesti.

 

Vuoden 2022 toimintasuunnitelma ohessa (päivitetty 25.2.2022): Taipalsaaren mms toimintasuunnitelma vuodelle 2022-päivitetty 30.5.2022

Jäsenkirjeet vuonna 2022

Tiedotamme jäsenillemme vuoden varrella seuramme ajankohtaisista asioista ja tapahtumista jäsenkirjeiden kautta , sähköpostilla, tekstiviestein,  www-sivujemme ja Facebook kautta sekä tarvittaessa ilmoituksin paikallisissa lehdissä ja ilmoitustauluilla.

Tervetuloa joukolla yhteisiin tapahtumiin !

 

Taipalsaaren maamiesseura ry:n 120 vuotinen taival on tallennettu ” Leipää Saimaan rannoilta” historiakirjamme kansien väliin. Samoin kuin Taipalsaaren Maaseutunaiset ry:n 50 vuotta historia. Yhteinen historiakirjamme julkaistiin 2.10.2021 Haikkaanlahden vanhalla koululla yli 100 päisen yleisön läsnä ollessa.

Näin tulevia juhlia odotellessamme onkin nyt  mahdollisuus tutustua ja lukea 352 sivua ja 122 valokuvaa sisältävä Leipää Saimaan rannoilta historiakirjamme, joka kertoo Taipalsaaren maamiesseura ry:n ja Taipalsaaren Maaseutunaiset ry:n vaiheista 1900 luvulta lähtien tähän päivään. Se on samalla kuvaus maaseudun suuresta muutoksesta 120 vuoden ajalta niin Taipalsaarella kuin laajemminkin.

Kirja on ostettavissa M-Market Taipalsaaren kaupasta (osoite: Savitaipaleentie 2, 54920 Taipalsaari)Kirjan hinta on 30 euroa. Tilauksia vastaanottaa myös historiakirjatoimikunnan puheenjohtaja Eero Juntunen, puh. 0400-372857 tai s-posti eero.juntunen@pp1.inet.fi  Tarvittaessa kirja voidaan postittaa myös vastaanottajalle (postituskulu 8,90 €/lähetys).

 

Hei sinä Taipalsaarelainen

 Joka valmistut maa-, metsä-, tai puutarhakoulusta. Maamiesseura haluaa muistaa sinua pienellä stipendillä. Laita vapaamuotoinen hakemus viestinä Taipalsaaren maamiesseuran sähköpostiin: tsmaamiesseura@gmail.com

 

 


SYYSKUU

Sadonkorjuukirkkopyhä 25.9.2022 yhteistyössä MTK Taipalsaari ja Taipalsaaren sydänyhdistyksen
kanssa ja mahd. Taipalsaaren maaseutunaiset kanssa


LOKAKUU

Äijien ruokakurssi


MARRASKUU

Sääntömääräinen syyskokous.


JOULUKUU

Jäsenistön yhteinen illanvietto Väinölässä sikajuhlien merkeissä yhdessä MTK Taipalsaari ja mahd.
maaseutunaiset kanssa.


Joulumuistaminen joulukuusien viennin puitteissa Palvelukoti Taipaleen asukkaille ja henkilökunnalle
joulun alla. ( Veikko ja Seppo Saira toimesta).