Tulevaa toimintaa lähikuukausina loppuvuodesta 2019

Tervetuloa mukaan tapahtumiimme ja toimintaamme vuonna 2019

Myös loppuvuosi 2019 pitää sisällään vielä monenlaisia ja mielenkiintoisia tapahtumia jäsenillemme ja jäsenperheillemme.

Korostamme edelleen toiminnassamme asioita, jotka lisäävät yhteisöllisyyttä jäsentemme välillä sekä antavat virkistystä niin arjen askareihin kuin myös ammatillista tukea. Korostamme toiminnassamme yhteistyötä muiden kuntamme alueella toimivien yhdistysten kanssa. Näin toimien voimme yhdessä tarjota laajemmalle väelle mukavia tapahtumia kuin myös yhteisin voimin paremmin ne laadukkaasti toteuttaa.

   

Meidän jäseniksi ovat tervetulleita kaikkia alueellamme asuvat asukaat kuin myös kauempana olevat. Myös Taipalsaarella kesäisin viihtyvät ” kesätaipalsaarelaiset” ovat lämpimästi tervetulleita jäseniksemme ja seurojemme toimintaan.

Tiedotamme jäsenillemme vuoden varrella seurojemme ajankohtaisista asioista ja tapahtumista jäsenkirjeiden kautta , sähköpostilla, tekstiviestein,  www-sivujemme ja Facebook kautta sekä tarvittaessa ilmoituksin paikallisissa lehdissä ja ilmoitustauluilla.

Jäsenkirjeissämme ajankohtaista tietoa vuodelle 2019 

Ohessa on marras-joulukuun osalta ajankohtaiset tulevat tapahtumamme.

Vuoden 2019 aikana jo toteutetut tapahtumat löydät ” Tapahtununut toiminta 2016-2018″ alasivulta.

 Vuoden varrella päivitämme myös ajankohtaiset tapahtumat, joten kannattaa seurata www- sivujemme tapahtumia.

Lämpimästi tervetuloa mukaan loppuvuodenkin tapahtumiimme !

JOULUKUU 2019

Reinikkalan tonttumaa tapahtuma 10.12.2019 klo 18.00-20.00 

 

Tiistai-illan 10.12.2019 hämärtyessä tunnelmallinen elävillä tulilla valaistu polku johdattelee taas väkeä jo jouluperinteeksi muodostuneeseen Reinikkalan tonttumaa –joulutapahtumaan Taipalsaaren Kilkinsaarenn kylällä.

rhdr
rhdr

Tapahtuma järjestettiin jo 21. kerran peräkkäin. Kilkinsaaren  kylän väki sekä seurakunta ja maaseutuseurat toimivat tapahtuman järjestäjinä.

Tapahtuma oli kaikille avoin tilaisuus.

Tapahtumassa oli joulun teemaan liittyvää ohjelmaa koko perheelle. Tilaisuudessa kuullaan järjestäjätahojen tervehdykset sekä joulun teemaan sanomaan liittyen seurakunnan edustajien puheenvuorot.

Lisäksi kuullaan tarinaan joulun periteistä, runonlausuntaa , lasten lauluja kuin myös yhdessä lauletaan joululauluja.

cof
cof

Illan kohokohta on perinteinen Kilkkinsaaren miesten esittämänä ” Tiernapojat” joulukuvaelma. Mukava yhdessä olo, kuulumisten vaihto sekä vapaamuotoinen seurustelu on myös tärkeä osa tapahtuman sisältöä.

mde

Lapsille joulupukin ja vierailu tapahtuman päätteeksi on illan kohokohta ja Joulupukki saakin paljon toivomuksia lapsilta jouluun liittyen. Tarjolla on myös mehua ja pipareita.

Tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen tilaisuus.

Näin vuonna 2019.

Täydennämme vuoden varrella  www-sivuillemme aina ajankohtaiset asiat ja mahdolliset muutokset. Joten kannattaa seurata www-sivujamme kuukausittain.

Nähdään tulevissa tapahtumissamme !

**************

Huom !

Vuoden 2020 tapahtumat ja toiminta kuukausittain

  • päivitämme vuoden 2020 tapahtumat sivulle, kun syyskokousissa 21.11.2019 vahvistetaan vuoden 2020 toimintasuunnitelmat
  • ohessa maamiesseuran johtokunnan 15.10.2019 kokouksessa käsittelemä  vuoden 2020 alustava toimintasuunnitelma:  Toimintasuunnitelma 2020- johtokunnan esitys