Taipalsaaren kosteikkopyöräily & Impin iltatanssit lauantaina 8.6.2019

Taipalsaaren kosteikkopyöräily & Impin iltatanssit lauantaina 8.6.2019

Taipalsaaren kosteikkopyöräily & Impin iltatanssit lauantaina 8.6.2019

Taipalsaaren kosteikkopyöräily toteutetaan tällä kerta vähän uudella tavalla tänä kesänä. Pyöräilemään lähdetään lauantai-iltapäivän merkeissä ja kohteena on Haikkaanlahden rantamaisemat ja Jarmo Koivusen siellä sijaitseva valmis kosteikko.

Pyöräilyreitti Röytty- koivusen kosteikko 2.9km
WP_20180609_09_51_22_Pro

Pyöräilyn merkeissä matkaan voi lähteä Röytyn kotiseututalolta klo. 17.30. Oman aikataulun mukaan mistä vain. Mutta aikaisemmasta poiketen nyt viihdytään perillä vähän kauemmin ja iltaa vietetään Jannen kosteikon vierellä sijaitsevalla tunnelmallisella vanhalla ladolla Impin päivän iltamien merkeissä. Maaseutunaisten perinteinen ” Impin päivän liikunta” tapahtuma toteutetaan näin pyöräillen sekä perinteisten iltamien ja tanssien muodossa.

Ladossa on vahva lattia, kestää kovemmankin tanssin jytkeen.
Janne osoittaa lattian kestävän varstaamisen, kuten myös humpat, että jenkat.

Paikalle voi tulla toki muutoinkin kuin pyöräillen. Iltatanssit aloitetaan klo, 18.00 jatkuen viimeisiin säveliin. Iloisen yhdessäolon täytteeksi on buffet, kahvia, pullaa, makkaraa. Arpajaiset hienoine palkintoineen, sekä musiikkia iltatanssien vauhdittajana.

Lisätietoja: Asko Saikko Taipalsaaren maamiesseura ry puh. 040 5075842 Teija Arponen-Latto Taipalsaaren maaseutunaiset ry puh. 040 7478487

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN: TAIPALSAAREN MAASEUTUSEURAT