Vuoden 2021 toiminta

Tälle sivulle tulemme kokoamaan vuoden 2021 aikana toteuttamamme tapahtumat ; niin maamiesseuran kuin maaseutunaistenkin osalla.

 

HELMIKUU 2021

Haikkaanlahden laskiaissunnuntai-tapahtuma 14.2.2021

Tämä koko perheen laskiaistapahtuma on jo muodostunut perinteeksi Taipalsaarella.  Vallitsevien kokoontumisrajoitusten vuoksi, ei maaseutuseurat voi ottaa riskiä, tämän suuren suosion saavuttaneen tapahtuman järjestämisestä. Viime vuosina on ollut noin 400-500 osallistujaa. Nyt olisi 7. peräkkäinen kerta tapahtumalle, mutta edellä mainitusta syystä nyt on tapahtumana peruttu.

Mäki Haikkaanlahdella kuitenkin on, samassa paikassa kuten ennenkin. Siinä voi käydä laskemassa omilla välineillä ja omalla vastuulla.  Mäki on laskettavissa  la 13 ja su 14.2.2021.

Mäki oli hyvässä kunnossa, tai oikeammin sanottuna kaksi mäkeä. Tänä vuonna Suutarin Marko löysi lunta mäkeen huomattavasti helpommalla, kuin viimeksi. Viime tapahtumaan 2020 jouduttiin lunta haalimaan Lappeenrannan keinojäiltä, muutaman rekkakuorman verran.

Lauantaina ja sunnuntaina mäenlaskun hurmasta nautittiin usean laskijan riemulla. Sopivasti ilman ruuhkia perhekunnat  piipahtivat mäenlaskussa omine välineineen.

 

 

Taipalsaaren maamiesseura ry:n sääntömääräinen kevätkokous on jouduttu perumaan / siirtämään Taipalsaaren kunnantalolla (Kellomäentie 1)

Etelä-Karjalan alueellinen COVID-19 tilanneku​varyhmä on todennut 9.3.2021​: Koronavirusep​id​emia on Etelä-Karjalan alueella leviämisvaiheessa. 

Voimassa on kuuden hengen kokoontumisrajoitus.

Tilaisuuteen osallistuville on tarjolla pullakahvit klo 18.00 alkaen ennen varsinaisen kokouk sen alkua.   

Kevätkokouksessa ovat esillä sääntöjen 6§ määräämät asiat. Kevätkokouksessa hyväksytään vuoden 2020 toimintakertomus sekä vuoden 2020 tilinpäätös.

Kokousedustajat saavat myös ajankohtaiskatsauksen tulevan kevään tapahtumista sekä väliaikatietoja Taipalsaaren maamiesseuran 120 vuotta historiakirjan valmisteluvaiheesta ja tulevasta sisällöstä.

Noudatamme kokouksessa koronatilanteen mukaisia turvaohjeita sekä niiden edellyttämiä mahdollisia osallistujamäärän rajoituksia.  Aiemmin ennen koronatilannetta yleisten kokouksen alussa on ollut perinteisesti kaikille avoin ja ilmainen ajankohtaisesitelmä, johon on osallistunut kuulijoita noin 50- 80 henkeä. Koronatilanteen asettamien rajoitusten vuoksi emme tällä kertaa tarjoa esitelmätilaisuutta, vaan palaamme tähän käytäntöön sitten, kun koronatilanne on voitettu.

 

No comments.