Taipalsaaren kosteikkopyöräilyllä 9.6.2018 viihdyttiin

Taipalsaaren kosteikkopyöräilyllä  9.6.2018 viihdyttiin

Taipalsaaren kosteikkopyöräilyllä 9.6.2018 viihdyttiin

No Comments

Reittikartta - Taipalsaaren kosteikkopyöräily 9.6.2018Kosteikkopyöräilyn reitillä saatiin nauttia Taipalsaaren kauniista järvi- ja maaseutumaisemista sekä tutustua Taipalsaarella aktiivisesti toteutettuun kosteikkorakentamiseen, jolla tähdätään Pien-Saimaan vesistöjen tilan parantamiseen.

Tapahtuman järjestäjätahoina olivat Taipalsaaren maamiesseura ry, Taipalsaaren maaseutunaiset ry, Taipalsaaren nuorisoseura ry ja Lappeenrannan Seudun ympäristötoimi.

Nyt jo 3. kerran toteutettava Taipalsaaren kosteikkopyöräily oli kaikille avoin tapahtuma ja siihen olivat tervetulleita osallistumaan niin paikalliset asukkaan kuin myös kesäänsä Taipalsaarella viettävät kesäasukkaat sekä lähikuntien pyöräilijät.  Kosteikkopyöräilyn reitin pituus oli tällä kertaa n. 16 km.

WP_20180609_11_54_28_Pro

Sää suosi ja väki viihtyi kosteikkopyöräilyllä. Osana kosteikkopyöräilyä myös Taipalsaaren suurin kosteikko (Suoniityn kosteikko) ja lintutorni vihittiin käyttöön 50 hengen porukalla. Upea paikka!!.Kannatta käydä !!

Myös muut kosteikkopyöräilyn kohteet olivat kiinnostavia.

WP_20180609_13_17_24_Pro

Kiitos kosteikkojen rakentajille ja esittelijöille. Myös Haikkaanlahden rantamaisemissa ihastuttiin Innalanmäen tilan ”pitkätukkiin” Samoin Marko Suutarin mobilisaunan makoisat löylyt Haikkanlahden laiturilla maistuivat

Kosteikkopyöräilyyn osallistuvien kesken arvottiin myös pieniä palkintoja. Arpajaiset pidettiin paluumatkalla Haikkaanlahden laiturilla pysähdyttäessä, jossa voittajat saivat myös lunastaa saamansa arpavoiton mukaansa. Palkintoja saivat kaikki osallistujat !!