KESÄKUU

KESÄKUU

KESÄKUU

No Comments

Lauantaina 11.6. 2016 polkaistiin Taipalsaaren ensimmäinen ” kosteikkopyöräily”, johon osallistui lähemmäs 40 osallistujaa.

 

Taipalsaaren kosteikkopyöräilyn reittiReitti suuntautui lähtien Röytyn kotiseututalolta  Haikkaanlahden suuntaan ja jatkuen Leväsen maisemiin.

Leppoisana tapahtumana pyöräilyn muodossa tutustuttiin  Jarmo Koivusen omistamaan kosteikkoon sekä Marko Suutarin Torton kosteikkoon Haikkaanlahdella sekä niiden yhteyteen järjestettyyn ohjelmaan sekä vierailtiin myös Leväsen kylätoimikunnan ” kyläpäivässä”, jossa oli myös mahdollisuus virkistäytymiseen ja paikalle siirretyn ”mobiilisaunan ” löylyissä.  Kosteikkopyöräilyyn  OSALLISTUVIEN KESKEN arvottiin myös pieniä palkintoja ja kaikki saivat jotain kotiin vietävää. Tapahtuma oli osallistujille ilmainen.

 

 

WP_20160611_10_37_22_ProLähtö ” kosteikkopyöräilyyn” tapahtuu 11.6.2016 klo 10.00 paikkeilla Röytyn kotiseututalon pihapiiristä. Kosteikkopyöräilyn lähettäjänä tulee toimimaan kunnanjohtaja Jari Willman. Oheinen ryhmäkuva on kosteikkopyöräilijöistä Jarmo Koivusen kosteikolta.  Sää suosi pyöräilijöitä ja moni totesikin, että tämä otetaan uusisi ensi kesänä.

Samaan tapahtumaan on myös yhdistetty maaseutunaisten perinteinen Impin päivän liikuntatapahtuma.