Leipää Saimaan rannoilta -historiakirjaa nyt saatavissa M-Market Taipalsaaren kaupasta

Leipää Saimaan rannoilta -historiakirjaa nyt saatavissa M-Market Taipalsaaren kaupasta

Leipää Saimaan rannoilta -historiakirjaa nyt saatavissa M-Market Taipalsaaren kaupasta

Leipää Saimaan rannoilta historiakirja kertoo Taipalsaaren maaseudun historiaa vuodesta 1900 aina näihin päiviin saakka. Kirja on Taipalsaaren maamiesseura ry:n 120 v ja Taipalsaaren Maaseutunaiset ry:n 50 v historiikki. Historiakirjan laajuus on 352 sivua sisältäen myös 122 valokuvaa eri vuosikymmeniltä.

Historiakirjassa on kerrottu Taipalsaaren maamiesseuran ja maaseutunaisten historiaa elävästi. Pöytäkirjojen ja erilaisten arkistoihin tallennettujen kirjallisten dokumenttien kautta saatua tietoa on täydennetty lukuisisilla ihmisten haastatteluilla ja heidän kertomuksilla. Näin kuva seurojen toiminnasta on täydentynyt elävällä elämällä: tunteilla, kokemuksilla ja muistoilla. Juhlahetkien ja erilaisten ajallisten merkkipaalujen rinnalle on tuotu myös arkisia tapahtumia, joilla on ollut merkitystä seuran jäsenten ja seuran toiminnan kannalta.

Leipää Saimaan rannoilta –historiakirja antaa myös näin Taipalsaaren kunnan 450 v juhlavuonna hyvän mahdollisuuden tutustua Taipalsaaren maaseudun ja ihmisten toimintaa eri vuosikymmeninä  viimeisten 120 vuoden ajalta.

Leipää Saimaan rannoilta historiakirjan julkistamien tapahtui 2.10.2021 Haikkaanlahden vanhalla kansakoululla. Julkistamistilaisuuteen tuli runsalukuinen yleisö ( lähes 100 henkeä) paikalle. 

Moni paikalle tulleista lunastikin jo tässä tilaisuudessa ennakkoon tilaamansa kirjan itselleen ennakkohintaa 25 euroa/kirja.

Historiakirjan julkistamisen jälkeen kirjan hankintahinta  on ollut jäsenille on 30 euroa ja ei-jäsenille 35 euroaMutta näin joulun merkeissä Leipää Saimaan rannoilta historiakirjan hinta on nyt kaikille sama eli 30 euroa / kirja

4.10.2021 lähtien kirjaa on voinut ostaa   M-Market Taipalsaaren kaupasta (osoite: Savitaipaleentie 2, 54920 Taipalsaari). Kirjan ennakkoon tilanneet voivat myös noutaa tilaamansa kirjan ( ennakkohinta 25€ ) on M-Market Taipalsaaren kaupasta.

 

Tilauksia vastaanottaa myös  historiatoimikunnan puheenjohtaja Eero Juntunen. Voit jättää tilauksen Eero Juntuselle sähköpostilla: eero.juntunen@pp1.inet.fi  tai puhelimitse, puh. 0400-372857. Mikäli haluat, että kirjatilauspostitetaan vastaanottajalle, postituskulu on 8,90 euroa /kirjalähetys.