PELLONPIENNARPÄIVÄ 26.7.2022 klo 16.00 teemana rikkakananhirssin torjunta

PELLONPIENNARPÄIVÄ  26.7.2022 klo 16.00  teemana rikkakananhirssin torjunta

PELLONPIENNARPÄIVÄ 26.7.2022 klo 16.00 teemana rikkakananhirssin torjunta

Pellonpiennarpäivä pidetään Rötyn pihatossa sekä sen viereisellä Juha Ahokaisen omistamalla pellolla (os. Leikonrannantie 1, 54920 Taipalsaari)

Rikkakananhirssi – tulevaisuuden uusi uhka viljelylle ?

Lisätietoa rikkakananhirssistä Rikkakananhirssi ja sen torjunta

   

Pellonpiennarpäivässä asiantuntijat kertovat rikkakanahirssin esiintymisestä Etelä-Karjalan alueella ja sen yleistymisen aiheuttamista ongelmista viljelylle. Pellonpiennarpäivässä saadaan myös ohjeita rikkakananhirssin torjuntaan niin ammattiviljelmille kuin myös kotipuutarhojen osalle.

Pellonpiennarpäivässä ovat mukana   kasvintuotannon asiantuntija Anne Tolonen sekä agronomi Samuli Seppänen  ProAgria Etelä-Suomesta sekä asiantuntijat kaupallisista yhteistyötahoista.

Pellonpiennartilaisuudessa on mahdollisuus keskustella ja kysellä mukana olevilta asiantuntijoilta rikkakananhirssiin liittyvistä asioista sekä ” pellonpientareella” nähdä ja kuulla hyvistä käytännöistä rikkakanahirssin torjunnasta.

Pellonpiennarpäivään osallistujille on myös tarjolla ” pellonpiennarkahvit ”.  Tilaisuus on ilmainen osallistujille. Tarjoilujen järjestämiseksi ennakkoilmoittautumiset 22.7.2022 mennessä Asko Saikolle, puh. 040-507 5842 tai s-postilla:  a-m@rantatupa.net

Tilaisuuden järjestäjinä toimivat Taipalsaaren maamiesseura ry ja ProAgria Etelä-Suomi ry/Elina II hanke. Tervetuloa joukolla yhteiseen pellonpiennarpäivään !